Live

LUA (Beverwijk)

Datum
: 16-12-2011
Tijd
: 21:00
Plaats
: Beverwijk
Podium
LUA // Details
Artiesten
: Whisky Jax (UK) Rosie and the woodsticks Het Brein dat kwam uit de Ruimte
Omschrijving

Thank God It's Friday!
16 december 2011

Vrijdag 16 december is het weer zover: Thank God It’s Friday!, een bandjesavond in Lua in Beverwijk. Een jaar geleden is Thank God It’s Friday! ontstaan om jong talent een podium te kunnen bieden. Dit is alweer de vijfde editie, deze keer voor 3FM Serious Request (het Glazen Huis). Eerder traden The Hype, Good Meat en Dakota al op.

Tijdens de editie op 16 december hebben we voor het eerst een internationale act: all the way from the UK: de indieband Whisky Jax! Deze jongens hebben al een grote naam in Engeland en waren zelfs al eens te horen op BBC Radio 1.
Jong pop/rock talent uit Culemborg, Rosie & The Woodsticks zijn pas een jaar bij elkaar, maar hebben al een groot repertoire met eigen catchy en aanstekelijke popliedjes opgebouwd.
Als het Beverwijkse trio Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte speelt is het altijd feest. Zij sluiten met hun de avond in Lua op geheel wijze af met hun prettig gestoorde rock.

Serious Request is de actie van 3FM waarbij drie DJ's zes dagen lang 24 uur per dag radio maken zonder te eten. Dit doen zij om aandacht te vragen voor een zogenoemde 'stille ramp'. Platen kunnen worden aangevraagd voor geld, maar er worden elk jaar ook acties georganiseerd door mensen, zoals Thank God It's Friday. Dit jaar is het doel van Serious Request het redden van alleenstaande moeders in oorlogsgebieden. 3FM doneert het totaalbedrag van Serious Request aan het Rode Kruis. Voor meer informatie klik hier.
De hele avond wordt ook live uitgezonden op Radio Beverwijk.

Thank God It's Friday!
Vrijdag 16 december
21:00 uur - 01:30 uur
Lua, Hoflanderweg 104 in Beverwijk (achter Sporthal de Walvis)
Gratis entree Leeftijd: 16+
Entree: 5 euro, ten behoeve van Serious Request

 

Terug naar overzicht