Nieuws

Nieuwe Optredens!

Nieuwe optredens!

Er kan veel gebeuren in enkele weken en bij het Brein is het druk dit voorjaar!

NhpopLive: De optreed-data zijn bekend gemaakt, 26 februari in de P3 en 10 April in de Waerdse Tempel. Kaarten kosten 5 euro en zijn via het Brein te koop! Koop je kaarten bij ons want dan verdiend het Brein er ook wat aan! Kom ons aanmoedigen op een van deze dagen en we garanderen dat je op een groot galactisch feest terecht komt.

N201: Binnenkort op 5 maart staan we in Aalsmeer in poppodium en Jongerencentrum N201 samen met de Zeeuws Meisje Molesters. Voor hun het Eerste optreden, voor ons rede voor een feestje (wanneer is er geen reden voor een feestje?).

Koninginnedag:Koninginnedag 2010 gaat zo hard knallen dit jaar, want in Beverwijk op het grote podium voor Cafe Camille treed het Brein op. Voor elke Oranje fan of Koningshuis aanbidder gaan we spelen, tevens ook voor volgelingen en dronkenlappen, dus voor iedereen wel een categorie waar die zich thuis kan voelen!

Victorie: In Alkmaar staan we op 10 April samen met Daily Bread in de Victorie. Wij in het voorprogramma maar dat wil niet zeggen dat we minder hard gaan knallen! Daily Bread heeft al zo hard aan de weg getimmerd dat het nu een 4 baans weg is met spitsstrook. Kom luisteren naar het meest dansbare event van Alkmaar.

Terug naar het overzicht