Nieuws

Wat doe jij op vrijdag 11 Februari?

Breinianen en Volgelingen, aankomende vrijdag zal het brein zijn tentakels laten neerdalen op het kompleks in Heerhugowaard. Samen met onze vrienden van MRF (Mentally Retarded Friend) zullen wij de Heer uit zijn Waard spelen.

Voor het brein is dit een van de heilige plaatsen maar waarom?

in de koude herfst van 2007 op een vrijdagavond ging het brein naar een optreden in Heerhugowaard. Nog voordat we 100 meter van ons ruimteschip waren ging onze aardse auto kapot, gelukkig was er nog een half zo grote auto die we konden gebruiken. Met onze instrumenten (waaronder toen nog een gitaar) en onze pakken (toen nog badjassen) traden we op in een dampende zaal. Het optreden was een grote knal, en moe maar voldaan vertrokken we na het optreden weer naar ons ruimteschip.

Zaterdag was de prijsuitreiking en omdat we toch niets wisten van deze wedstrijd en het leuk vonden dat we mee mochten doen waren we niet naar de uitreiking gegaan. 

Zondag kwam het telefoontje, we waren er niet, waren 1e geworden, mochten de wisseltroffee hebben en van ons prijzengeld was 2 minuten de tap open gezet. Het brein was tevreden, weer was er een plaats onder de invloed van het brein gekomen.

 

Terug naar het overzicht