Nieuws

De Ultieme Brein WebQuest

Gegroet aardlingen,

Na hard werken en veel gezwoeg, gezweet en gezwets is hij eindelijk af, de brein Webquest. Baan je een weg door de vele moeilijkheden die een alienras moet doen om weer naar hun planeet te kunnen. En natuurlijk WIN WIN WIN! PRIJZEN! De eerste 10 winnaars krijgen een geheim optreden, nummer 11 t/m 30 krijgt gratis toegang tot een breinoptreden naar keuze (indien keuze mogelijk is!) en winnaar nummer 31 krijgt een breinknuffel! Natuurlijk zijn er ook andere prijzen, zoals een pakket met geheime info over het brein, gesigneerde foto's en misschien meer!

Natuurlijk wil je niet langer wachten en je tanden vast zetten in de quest: http://webquest.jorindephotogr​aphy.nl/  Ga snel en red ons!

Dit pareltje in is gemaakt door Aardling Jorinde Reijnierse, een topfotografe met talent in vele verschillende disciplines. Zij is al sinds jaar en dag onze steun en toeverlaat op het gebied van foto's en beeldpublicatie in het aardse. Als afstudeer project heeft ze dit in elkaar gedraait, en het brein is zeer vereerd dat ze ons heeft gekozen om het aan te koppelen. Mocht je als band, persoon of aardling meer over haar willen weten? ga naar http://www.jorindephotography.nl/ en schakel haar in. 

En nu snel aan de quest!

Terug naar het overzicht